Steun ons

Bouw jij mee?

Onze eerste wijn- en Gimberverkoop zorgde al voor een eerste financieel duwtje in de rug. En we kregen ook al wat steun van sympathisanten, verenigingen en bedrijven. Deze steun wordt enorm gewaardeerd en is meer dan nodig om het Inloophuis op te starten.


Dankzij de financiële steun van CERA, het Alpro Sociaal Fonds en de Koning Boudewijnstichting kunnen we starten met de renovatie en inrichting van het Inloophuis Ieper.


We hebben immers nog heel wat werk en dromen: een keuken inrichten, nieuwe verlichting, een raam herstellen, een andere vloer, schilderen, wat herstellingen doen... daarvoor zoeken we nog wat hulp!  Wil je ook mee helpen bouwen?


Zo kan je helpen:


  • Financieel steunen: je kan storten op ons rekeningnummer BE41 1431 1455 7610 met vermelding "Ik bouw mee".We zijn niet gemachtigd om fiscaal attesten te bezorgen voor jouw gift. Bedrijven kunnen we wel een attest bezorgen van steun of sponsoring voor in de boekhouding.


  • Fysiek en/of mentaal steunen: door letterlijk mee te bouwen, door ons te helpen met materiaal om te bouwen, door ideetjes te bezorgen, door mee te denken, door je als vrijwilliger aan te bieden voor activiteiten later, door ons te vertellen hoe jij een betere buurt ziet... neem contact op via ons contactformulier!


Met de steun van